Internationaal zwemdiploma C

Ben je klaar om te zwemmen als een echte koning(in) met je C-diploma?

Het C-traject is net zo opwindend als het B-traject en bestaat uit één fantastische fase: fase 7!

In deze fase duiken we nog dieper in het avontuur. We gaan niet alleen verder zwemmen, maar nu doen we dat ook met nog meer kleren aan! We dagen je uit om met kleding aan onder water te duiken en om nog grotere afstanden te trotseren. En dat is nog niet alles! Je leert ook hoe je als een held(in) een drenkeling veilig naar de kant brengt, terwijl jijzelf met je kleding aan in het water bent.

Bijna alle oefeningen in dit traject draaien om zwemmen met extra kleding, dus als jij dit kunt, ben je echt de koning(in) van het zwembad!

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Meld je dan snel aan voor het C-traject en laat het zwemavontuur beginnen!

Met welke kleding zwem je?

De dresscode voor het C-diploma is super cool: een sweater met lange mouwen, een te gekke lange broek en dichte schoenen (precies zoals je ze normaal ook draagt), een regenjas en natuurlijk je favoriete zwemoutfit eronder. Laat het avontuur beginnen!

Hoe groot zijn de groepen?

Onze groepen zijn bewust klein gehouden, met maximaal 12 enthousiaste kinderen, waarbij we de luxe hebben van maar liefst 2 instructeurs die met hen meezwemmen. Waarom? Omdat deze geweldige kinderen vaak al grote stappen hebben gezet in hun zwemvaardigheden sinds hun A-diploma!

In tegenstelling tot de A-lessen, waar we wel eens opsplitsten in twee groepen, hebben we hier gekozen voor een andere aanpak. We laten ze vrijelijk zwemmen, door het hele bad te gebruiken. Zo krijgen ze de ruimte om hun grenzen te verleggen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en vooral veel plezier te beleven!

Zo zorgen we ervoor dat ze met volle teugen genieten van hun zwemavontuur en tegelijkertijd bouwen aan een solide basis voor hun B en C diploma. Samen gaan we voor een spetterend succes!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen, klik dan hier.