Lessen aanbod

Internationaal zwemdiploma A-B-C

Binnen onze zwemschool maken we kinderen stap voor stap vertrouwd met het water en brengen ze de essentiële zwem- en veiligheidstechnieken bij volgens de internationale normen van het ENVOZ Zwemdiploma.

Onze diplomalijn omvat de volgende niveaus:

  • A Diploma survival
  • B Diploma survival
  • C Diploma survival

Ons zwemdiploma reikt verder dan de grenzen van Nederland; het wordt erkend in vele landen wereldwijd. Deze erkenning is afkomstig van de Internationale Federatie van Zweminstructeurs (IFSTA), een organisatie waaraan zwemscholen uit meer dan 20 landen zijn verbonden.

Na het behalen van een zwemdiploma is het van groot belang om actief te blijven zwemmen, zodat het geleerde niet verloren gaat. Samen zorgen we ervoor dat uw kind met vertrouwen en vaardigheid kan genieten van het water!

Zwemdiploma A

Internationaal zwemdiploma A

Zwemdiploma B

Internationaal zwemdiploma B

Zwemdiploma C

Internationaal zwemdiploma C

Privéles

Bij Fun2swim geloven we in maatwerk. Heeft jouw kind behoefte aan extra aandacht en begeleiding? Geen zorgen! We bieden enthousiaste privé zwemlessen aan, speciaal ontworpen om het beste uit elke zwemmer te halen.

Onze privélessen duren 30 minuten en zijn 1-op-1, zodat jouw kind alle focus krijgt die het verdient. En als je wilt, kunnen we ook privégroepen vormen met 2 of 3 kinderen, voor een gezamenlijke leerervaring vol plezier!

Klaar voor een spetterend avontuur? Vanaf 4 jaar kan jouw kind al meedoen aan onze privé zwemlessen. Ontdek hoe we samen het zwemtalent laten stralen!

De prijzen van alle zwemlessen, ook privézwemlessen, vind je hier.

Boostcursus

Bij onze zwemschool maken we schoolvakanties onvergetelijk met onze boostcursus voor het A-diploma! In vijf dagen nemen de leerlingen een duik in een wereld van intensieve training, om hiermee net even dat extra stapje te zetten in hun voortgang. Elke vakantiecursus is voorzien van een opwindend thema, waardoor het niet alleen hard werken is, maar vooral een dolle boel!

Klaar om deel te nemen aan deze spetterende boostcursus? Aarzel niet en meld je nu aan via de knop hieronder! We kijken er naar uit om samen met jullie een onvergetelijke tijd in het water te beleven!

Baby- en peuterzwemmen

Naast de lessen voor A, B en C diploma’s, bieden wij ook baby- en peuterzwemmen aan:

Baby- en peuterzwemmen

Het is nooit te vroeg om te leren omgaan met het water. Daarom biedt Fun2swim ook lessen voor Baby- en peuterzwemmen aan. Vanaf 6 maanden kun je bij ons terecht om jouw kleintje te laten wennen aan het water. Het is even een speciaal moment tussen ouder en kind, dit vinden wij ook erg belangrijk. Deze – vooral leuke en speelse – lessen duren 30 minuten. Met afwisselende oefeningen leren we jou en jouw baby om te gaan met het water. Daarbij is het “watervrij” maken de ideale aanloop naar de echte zwemlessen voor het zwemdiploma A.

En nóg een bonus: Kinderen die bij ons baby zwemmen hebben gevolgd krijgen voorrang bij plaatsing voor het A-diploma.

Het baby- en peuterzwemmen vindt plaats in Vlaardingen (locatie Waalstraat 60) op dinsdag- en vrijdag ochtend.