Algemeen

De zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Argos DrieMaasStede in Schiedam (voorberglaan 35)

Op dit moment zit er tussen inschrijven en starten ongeveer 2 maanden

Aanmelden kan door te klikken op onderstaande link. Kies dan vervolgens het traject waarvoor u uw kind zou willen inschrijven.
– Kleine groepen (1x per week 45 minuten les met max 6 kinderen per groep)
– Mini groepen (1x per week 30 minuten les met max 3 kinderen per groep)
– B/C lessen (1x per week 45 minuten les met max 12 kinderen en 2 instructeurs)
– Turbotraject 10 maanden (1x per week 60 minuten les)
– Turbotraject 5 maanden (2x per week 60 minuten les)

Inschrijven

Wij bieden de volgende opties:

– Kleine groepen (1x per 45 minuten les met max 6 kinderen per groep vanaf 4 jaar)
– Mini groepen (1x per week 30 minuten les met max 3 kinderen per groep vanaf 4 jaar)
– B/C lessen (1x per week 45 minuten les met max 12 kinderen en 2 instructeurs)
– Turbotraject 10 maanden (1x per week 60 minuten les vanaf 5 jaar)
– Turbotraject 5 maanden (2x per week 60 minuten les vanaf 5 jaar)

Ja, dit is er. U kunt het leerlingvolgsysteem vinden door op onderstaande link te klikken. In het leerlingvolgsysteem kunt u de volgende zaken zien of regelen:
– Voortgang van uw kind
– Afmelden van lessen
– Inhaalles plannen
– Betalingen regelen
– Berichten terugkijken

Naar het volgsysteem

Financieel

Er zijn verschillende mogelijkheden;

  1. Via de ouderpagina kunt u een machtiging afgeven voor automatisch incasso. De lesgelden worden dan automatisch in het begin van de maand geïncasseerd.
  2. Via de ouderpagina kunt u onder het kopje “betalingen” zelf via iDeal betalen
  3. Het is ook mogelijk om het bedrag handmatig over te maken op het volgende rekeningnummer: NL 45 RABO 0338188193 tnv Fun2swim B.V.

Ja, dit is mogelijk. Als uw aanvraag is goedgekeurd bij het fonds, krijgen wij het verzoek om een factuur te sturen naar het fonds. Het bedrag dat beschikbaar gesteld wordt, verrekenen we met de maandelijkse kosten. Mocht het bedrag op zijn, ontvangt u van ons automatisch weer betaalverzoeken.

Het opzegtermijn is 1 maand.

Het zwemstart pakket omvat de volgende zaken:
– Easyswim pro drijfpak
– Zwembroek
– Zwemsokken (anti-slip)
– Licentie voor Ezzy’s Islands
– Toegang tot ouderapplicatie/leerlingvolgsysteem

Zwemlessen

De lesduur verschilt per opleidingstraject of per type groep. Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden:

Reguliere lessen (1-op-6) 45 minuten
Mini groepen (1-op-3) 30 minuten
B/C lessen 45 minuten
Turbolessen 60 minuten

In de reguliere lessen zitten er maximaal 6 kinderen in een groep. Ook hebben we “mini” groepen, hier zitten maximaal 3 kinderen in een groep. Voor alle lessen geldt dat er maximaal 2 groepen tegelijk in het zwembad zijn.

Voor een A diploma kan je uitgaan van gemiddeld 45 tot 50 klokuren. Als je dit uitdrukt in lessen van 45 minuten, kom je ongeveer op 60 a 70 lessen. Voor B en voor C rekenen we gemiddeld zo’n 14 klokuren. Uitgedrukt in lessen van 45 minuten kom je ongeveer op 19 lessen. Uiteraard is geen enkel kind hetzelfde en heeft ieder kind zijn/haar eigen kwaliteiten. Hierdoor kan het zijn dat het ene kind sneller gaat dan het andere.

Het is mogelijk om lessen die je van tevoren hebt afgemeld, in te halen. Wel is het zo dat alle groepen standaard vol zitten. Een inhaalplek komt alleen beschikbaar als er in een andere les een kind afmeldt*. Probeer dus zo min mogelijk lessen te missen.
* De inhaallessen worden per maand vrijgegeven en je kunt maximaal 2 weken vooruitkijken. Dit zorgt ervoor dat niet 1 iemand alle beschikbare lessen in kan plannen.

In ons zwembad is er geen ruimte om te kijken. Wel kan dit van buitenaf, voor het raam. Wij vragen iedereen om dit te beperken tot de eerste en laatste 5 minuten van de zwemles. Tevens is er 1x per 7 weken een kijkles. Tijdens de kijkles kunt u de gehele zwemles volgen voor het raam. De kijkles vindt u terug op de ouderpagina onder het kopje “lessen en afmelden”. Ziet u een oogje staan bij de les? Dan is dat de kijkles!