Internationaal zwemdiploma B

Op naar het B-diploma!

Na de avontuurlijke reis door de eerste 5 fases van het A-diploma, betreden we nu fase 6! Dit is de fase die je richting het felbegeerde B-diploma leidt, en we laten deze fase normaal gesproken schitteren in een spannende periode van ongeveer 3 tot 4 maanden.

In deze tijd duiken we dieper in de wereld van het onderwaterzwemmen en ontdekken we samen hoe je met stijl en flair zwemt in volledige outfit – lange kleding en al! We oefenen het watertrappen als een pro, klimmen over matten en duiken er als een speer onderdoor. En dat is nog niet alles! Je leert ook hoe je op een veilige manier iemand uit het water kunt redden en we dagen je uit om te drijven met de meest knotsgekke voorwerpen.

Heb jij er al ontzettend veel zin in? Want wij wel!

Met welke kleding zwem je?

De dresscode voor het B-diploma is super cool: een shirt met lange mouwen, een te gekke lange broek en dichte schoenen (precies zoals je ze normaal ook draagt) en natuurlijk je favoriete zwemoutfit eronder. Laat het avontuur beginnen!

Hoe groot zijn de groepen?

Onze groepen zijn bewust klein gehouden, met maximaal 12 enthousiaste kinderen, waarbij we de luxe hebben van maar liefst 2 instructeurs die met hen meezwemmen. Waarom? Omdat deze geweldige kinderen vaak al grote stappen hebben gezet in hun zwemvaardigheden sinds hun A-diploma!

In tegenstelling tot de A-lessen, waar we wel eens opsplitsten in twee groepen, hebben we hier gekozen voor een andere aanpak. We laten ze vrijelijk zwemmen, door het hele bad te gebruiken. Zo krijgen ze de ruimte om hun grenzen te verleggen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en vooral veel plezier te beleven!

Zo zorgen we ervoor dat ze met volle teugen genieten van hun zwemavontuur en tegelijkertijd bouwen aan een solide basis voor hun B en C diploma. Samen gaan we voor een spetterend succes!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen, klik dan hier.