Internationaal zwemdiploma A

Duik in het Avontuur: Het A-Diploma Zwemtraject!

We kunnen niet wachten om jullie mee te nemen op het avontuurlijke pad naar het felbegeerde A-diploma. Ons zwemtraject bestaat uit vijf waanzinnige fases, boordevol plezier en uitdagingen!

Fase 1: Welkom in het Water Hier draait alles om dolle pret in het water! We leren de kleintjes vrijer te bewegen, spetteren erop los en ontdekken de magie van onder water zijn. Rugdrijven en oefeningen zonder zwemvestje maken het feest compleet!

Fase 2: Relaxen op de Rug Tijd om lekker op de rug te chillen! Rugslagen en crawltechnieken komen aan bod, samen met coole duikjes en flipperen als een pro, zonder zwemvestje!

Fase 3: Beregoed op je Buik In deze fase duiken we in de borstcrawl- en schoolslagtechnieken. Ook gaan we de diepte in, letterlijk, en perfectioneren we de rugslag zonder zwemvestje.

Fase 4: Bouwen aan Vertrouwen Hier worden de puntjes op de i gezet! Zwemmen zonder vestje, watertrappelen, koprollen in het water en misschien zelfs zwemmen in kleren voor de durvers!

Fase 5: We zijn er bijna! De laatste loodjes! Gekleed zwemmen, watertrappelen met kleren aan en als klap op de vuurpijl: acrobatische toeren over en onder de mat door zwemmen! Alles om het afzwemfeest onvergetelijk te maken.

Het afzwemfeest is een spetterend festijn waarbij we vieren wat de kids hebben bereikt. Geen stress, enkel feest en fun!

We kunnen niet wachten om met jullie kinderen dit waanzinnige avontuur aan te gaan en samen het water in te duiken!

Met welke kleding zwem je?

De dresscode voor het A-diploma is super cool: een shirt met korte mouwen, een te gekke lange broek en dichte schoenen met (zwem)sokken (precies zoals je ze normaal ook draagt) en natuurlijk je favoriete zwemoutfit eronder. Laat het avontuur beginnen!

Hoe groot zijn de groepen?

Voor het A-diploma bieden we verschillende geweldige mogelijkheden aan, afgestemd op de behoeften van elk kind. De keuze is aan u!

Mini groepen
Als eerste hebben we de rustige setting van de mini groepen, waar maximaal 3 kinderen samenkomen onder de begeleiding van 1 instructeur. Deze kleine groepjes maken gebruik van het halve zwembad, zodat er voldoende ruimte en aandacht is voor elk kind.

Kleine groepen
De “kleine groepen” vormen een andere fantastische optie. Hier krijgen maximaal 6 kinderen de kans om in een gezellige groep te zwemmen. Ook zij gebruiken het halve zwembad, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en voldoende oefenmogelijkheden.

Turbo groepen
Voor de turbo-zwemmers hebben we de dynamische turbo groepen in petto. Hierin bundelen maar liefst 12 kinderen hun krachten, begeleid door 2 enthousiaste instructeurs. Samen maken ze gebruik van het volledige zwembad om te werken aan hun zwemvaardigheden op een energieke en uitdagende manier!

Welke route jullie ook kiezen, bij ons staat de veiligheid en het plezier van jullie kind voorop. Samen gaan we op avontuur om dat felbegeerde A-diploma te behalen!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen, klik dan hier.